Falco

Falco

Falco

Ras border collie
Leeftijd 9 maand
Kleur tricolor
Geslacht reu
Gecastreerd VERPLICHT TE GEBEUREN
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk nee
Kan omgaan met andere honden onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Falco is een border collie reu van bijna 9 maand oud. Hij kwam bij ons terecht na afstand omdat het niet goed ging met de kinderen. Falco is gewoon van overdag zowel binnen als buiten te leven. ’s Nachts sliep hij binnen in de zetel. Falco leefde niet samen met andere dieren. Falco is een hele lieve en speelse border maar heeft nog wat opvoeding nodig. Hij speelt graag met de bal en is verzot op wandelen. Hij heeft een maand les gevolgd op de hondenschool. Hij was tot nu toe nooit alleen thuis. Hij is perfect zindelijk in huis en probeerde niet te ontsnappen uit de tuin. Hij durft nog dingen stuk bijten.

Nu gaat Falco op zoek naar een thuis bij mensen met ervaring met border collies. Hij wordt niet geplaatst bij mensen die nog geen ervaring hebben. HIj wordt niet geplaatst bij kinderen. Hij kan eventueel getest worden met een eigen hond. Hij gaat op zoek naar mensen die met hem willen ondernemen!. Hij heeft nog heel wat opvoeding nodig. Hij wordt enkel geplaatst om binnen te leven, een tuin moet wel aanwezig zijn. Wie kan hem een goede thuis geven?

Falco moet verplicht gecastreerd worden eens oud genoeg!