Mishka

Mishka

Mishka

Ras Europese korthaar
Leeftijd 4 jaar
Kleur schildpad
Geslacht kattin
Gesteriliseerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk nee
Kan omgaan met andere honden nee
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Mishka is een lief kattinetje van 4 jaar oud. Ze werd bij ons geadopteerd als kitten en werd nu afgestaan vanwege een verhuis. Mishka is gewoon van altijd binnen te leven. Ze was hier enige huisdier. Ze leefde in een druk gezin maar was hier niet altijd helemaal op haar gemak. Ze is zindelijk in huis en probeert niet te ontsnappen.

Mishka gaat op zoek naar een rustig gezin want drukte is niets voor haar. Ze kan eventueel geplaatst worden bij kinderen maar enkel bij rustige kinderen. Ze wordt enkel geplaatst als binnenkatje. We plaatsen haar ook liefst als enig huisdier. Wie kan ons meisje een goede thuis geven?