Will

Will

Will

Ras Australische herder
Leeftijd 1 jaar
Kleur tricolor
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk nee
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Will is een 1 jarige Australische herder reu. Hij kwam bij ons terecht na medische problemen van zijn baasje. Hier kennen we Will als een zeer actieve enthousiasteling. Hij leefde samen met Urbi en dit ging heel goed. Een match met een andere hond kan dus getest worden. Bij het wandelen trekt hij nog aan de lijn. Hij springt ook nog veel op. Echte basiscommando’s lijkt hij nog niet te kennen. Deze jonge knaap moet dus nog heel erg veel leren. Will is dan ook een slimme jongen dus dit zal geen probleem zijn. Ervaring met het ras is dus zeker een pluspunt/vereiste.

Will mag nu op zoek gaan naar een nieuwe thuis. Hij kan getest worden met een eigen hond. Hij wordt niet bij kinderen geplaatst. Will gaat op zoek naar zeer actieve baasjes die met hem willen ondernemen. Will zal niet genoeg hebben aan eens gaan wandelen, een hondensport zou ideaal zijn voor hem. Indien hij zijn energie niet kwijt kan krijgt Will last van frustraties. We gaan voor hem dan ook op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met het ras. Will wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij deel mag uitmaken van het gezin en waar hij altijd binnen mag leven. Een tuin moet wel aanwezig zijn. Wie kan Will een goede thuis geven?