Urbi

Urbi

Urbi

Ras Australische herder
Leeftijd 3 jaar
Kleur red merle
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk oudere kinderen
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Urbi is een 3 jarige Australische herder reu. Hij kwam bij ons terecht vanwege medische problemen van zijn baasje. Urbi is een zachtaardige en energieke jongen. Hij leefde samen met Will en dit ging heel goed. Een match met een andere hond kan dus getest worden. Hij wandelt reeds mooi aan de lijn maar durft zeker nog trekken. Echte basiscommando’s lijkt hij nog niet te kennen. Urbi moet dus nog veel leren maar het is dan ook een slimme jongen dus dit zal geen probleem zijn.

Nu mag Urbi op zoek naar een nieuwe thuis. Hij kan getest worden met een eigen hond. Hij kan geplaatst worden bij oudere kinderen. Urbi gaat op zoek naar zeer actieve baasjes die met hem willen ondernemen. Urbi zal niet genoeg hebben aan eens wandelen. We gaan voor hem dan ook op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met het ras. Hij wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij deel mag uitmaken van het gezin en waar hij altijd binnen mag leven. Een tuin moet wel aanwezig zijn. Wie kan Urbi een goede thuis geven?