Mira

Mira

Mira

Ras Europese korthaar
Leeftijd 9 jaar
Kleur getijgerd-wit
Geslacht kattin
Gesteriliseerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden nee
Kan omgaan met andere huisdieren nee
We zoeken een baasje !
INFO

Mira is een lief kattinetje van 9 jaar oud. Ze werd in november overgenomen maar het bleek toch echt niet te lukken met de kat die reeds aanwezig was. Mira is een kattinetje die toch best wel gesteld is op haar rust. Ze had schrik van de hond die aanwezig was en kon niet met de kat overweg, daarom plaatsen we haar nu enkel in een gezin waar ze enig huisdier zal zijn. Ze heeft wat tijd nodig om los te komen maar eens ze je kent komt ze al graag eens flossen. Mira is gewoon van enkel binnen te leven en wordt dus ook nu enkel als binnenkatje geplaatst. Ze kan geplaatst worden bij wat oudere kindjes die haar rust en ruimte kunnen respecteren wanneer nodig. Wie geeft haar een goede thuis?