Edan

Edan

Edan

Ras Border terriër
Leeftijd 2 jaar 9 maand
Kleur black and tan
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk vanaf 12 jaar
Kan omgaan met andere honden nee
Kan omgaan met andere huisdieren nee
We zoeken een baasje !
INFO

Edan is een border terriër van bijna 3 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan na overlijden van een van zijn baasjes en omdat hij niet overweg kon met de andere hond in huis. Edan is gewoon van zowel overdag vrij binnen te leven, slapen deed hij in de bench. Edan is zindelijk in huis en bijt niets meer stuk. Hij was max 2u per keer alleen thuis maar dit ging goed, hij kan in het begin wel piepen. Hij is niet wagenziek en bijt niets meer stuk. Hij kent de commando’s zit, af en hier. Edan is een echte terriër en heeft een groot jachtinstinct, hij kan dus absoluut niet overweg met andere dieren, ook niet met katten. Ook met andere honden lukt het absoluut niet. Edan is een echte lieverd en is heel speels. Hij komt graag knuffelen tijdens zijn rustmomentjes maar zit wel boordevol energie.

Edan gaat nu op zoek naar een nieuwe thuis. Hij wordt niet geplaatst bij andere honden of huisdieren. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar. Edan is een terriër en zit bomvol energie. We gaan dan ook op zoek naar heel erg actieve baasjes die aan zijn energienoden kunnen voldoen met kennis van terriërs. Hij wordt niet geplaatst op een appartement. Hij wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij echt deel mag uitmaken van het gezin en binnen mag leven. Een goed afgesloten tuin is wel een vereiste. Wie kan Edan een goede thuis geven?