Kenzo

Kenzo

Kenzo

Ras Mini australische herder
Leeftijd 7 jaar 11 maand
Kleur tricolor
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Kenzo is een mini australische herder van bijna 8 jaar. Hij werd bij ons afgestaan vanwege ziekte van zijn baasje. Kenzo is gewoon van zowel overdag als ’s nachts binnen te leven. Hij leefde niet samen met andere dieren maar kende wel de hond van de zoon en dit ging goed.¬†Hij leefde niet samen met kinderen maar kende wel de kleinkinderen, dit ging goed maar het jongste kind negeerde hij. Kenzo is een enorme lieve hond, hij is in de fleur van zijn leven en is nog heel erg speels. Kenzo is niet wagenziek. Hij kon makkelijk een werkdag alleen thuis blijven. Hij probeerde niet te ontsnappen uit de tuin, de omheining was 1m80 hoog. Hij is zindelijk in huis en bijt ook niets meer stuk. Kenzo kwam bij ons terecht met overgewicht en moet dus op dieet.

Kenzo gaat nu op zoek naar een nieuw baasje. Hij kan geplaatst worden bij kinderen. Hij kan getest worden met een eigen hond. Kenzo is nog een heel actieve jongen en zoekt dus ook actieve baasjes. Hij wordt enkel geplaatst bij een gezin waar hij binnen mag leven. Hij wordt absoluut niet geplaatst om buiten te leven of te slapen. Wie geeft Kenzo een goede thuis?