Mitsy

Mitsy

Mitsy

Ras Keeshond
Leeftijd 3 jaar
Kleur Beige
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Mitsy is een keeshondje van 3 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht na afstand vanwege ernstige allergie van de baby. Mitsy is gewoon van overdag zowel buiten als binnen te leven. ’s Nachts sliep ze in de bench. Ze leefde samen met Lexie en dit gaat goed. Andere huisdieren kennen ze niet. Ze waren beiden zeer zacht met het kindje. Mitsy heeft gevoelige darmen en moet een goede korrel krijgen, op royal canin doet ze het goed. Ze is een heel sociale en lieve hond. Ze krijgt graag aandacht en zit vol energie. Ze konden makkelijk een werkdag alleen thuis blijven. Ze zijn zindelijk in huis en bijten ook niets meer stuk. Ze is niet wagenziek. De tuin moet zeer goed afgesloten zijn, indien Mitsy ook maar het kleinste gaatje vindt ontsnapt zij.

Nu mag Mitsy op zoek naar een nieuw baasje. Ze kan geplaatst worden bij kindjes. Ze kan getest worden met een eigen hond. Mitsy wordt uiteraard enkel geplaatst om binnen te leven en te slapen. Een goed afgesloten tuin is een vereiste. Wie kan Mitsy een goede, actieve thuis geven?