Lexi

Lexi

Lexi

Ras Keeshond
Leeftijd 1 jaar 6 maand
Kleur bruin
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Lexi is een keeshondje van 1 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht na afstand vanwege ernstige allergie van de baby. Lexi is gewoon van overdag zowel buiten als binnen te leven. ’s Nachts sliep ze in de bench. Ze leefde samen met Mitsy en dit gaat goed. Andere huisdieren kennen ze niet. Ze waren beiden zeer zacht met het kindje. Lexi heeft gevoelige darmen en moet een goede korrel krijgen, op royal canin doet ze het goed. Ze is een heel sociale en lieve hond. Ze krijgt graag aandacht en zit vol energie. Indien ze wilt rusten zoekt ze zelf de bench op, dit is haar veilige plek. Ze konden makkelijk een werkdag alleen thuis blijven. Ze is zindelijk in huis. Lexi durfde af en toe te knabbelen aan het speelgoed van het kindje. Ze is niet wagenziek. Lexi probeerde niet te ontsnappen uit huis of tuin mits goede omheining.

Nu mag Lexi op zoek naar een nieuw baasje. Ze kan geplaatst worden bij kindjes. Ze kan getest worden met een eigen hond. Lexi wordt uiteraard enkel geplaatst om binnen te leven en te slapen. Een goed afgesloten tuin is een vereiste. Wie kan Lexi een goede, actieve thuis geven?