Sloeber

Sloeber

Sloeber

Ras Teckel
Leeftijd 1 jaar
Kleur black and tan
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk vanaf 14 jaar
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Aanvragen voor Sloeber kunnen enkel via mail, gelieve geen telefonisch contact op te pakken voor Sloeber.

Sloeber is een teckel reutje van net 1 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan samen met Nella omdat ze te veel blaften op voorbijgangers waardoor het kindje wakker werd. Sloeber is gewoon van overdag zowel binnen als buiten te kunnen. ’s Nachts sliep hij in een bench die open stond in de keuken. Sloeber is een zeer lief en aanhankelijk teckeltje maar hij moet je eerst goed leren kennen. Sloeber is een zeer onzeker hondje. In het begin is hij dan ook eerder wat terughoudend en in nieuwe situaties is hij wat angstig. Vreemden zijn absoluut niets voor hem. Eens hij je kent is hij een grote knuffelbeer. Sloeber is niet wagenziek. Hij kan makkelijk een werkdag alleen thuis blijven indien er genoeg speelgoed is als entertainment. Hij durft nog dingen stuk bijten die niet voor hem bedoeld zijn. Hij is zindelijk in huis mits hij op tijd buiten kan, in zijn vorige thuis had hij altijd toegang tot de tuin. In een nieuwe thuis moet zijn zindelijkheid terug opgebouwd worden. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin mits een goede en stevige afsluiting.

Sloeber heeft gevoelige darmen en moet een kwalitatief goede brok krijgen. Verdere info kan gegeven worden bij kennismaking.

Sloeber kan getest worden met een eigen hond maar deze moet wel stevig in zijn schoenen staan. Sloeber wordt niet bij jonge kinderen geplaatst. Sloeber gaat op zoek naar actieve baasjes die graag actief bezig zijn en wandelen, een wandeling van 10km is geen probleem voor hem. Hij wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij echt deel mag uitmaken van het gezin en binnen mag leven. Opgelet Sloeber blaft graag, hij wordt dan ook zeker niet op een appartement geplaatst. Sloeber vertoeft al eens graag buiten dus een tuin is een must. Wie kan Sloeber een goede thuis geven?