Rocky

Rocky

Rocky

Ras Duitse herder
Leeftijd 7 maand
Kleur black and tan
Geslacht reu
Gecastreerd VERPLICHT
Afkomst afstand
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Rocky is een Duitse herder pup van net 7 maand oud. Hij kwam bij ons terecht na afstand, hij was nog maar 3 dagen bij deze eigenaars maar ze hadden hem onderschat. Hierdoor hebben we jammer genoeg geen massa achtergrondinformatie van Rocky. Hij is gewoon van zowel overdag als ’s nachts binnen te leven. De benchtraining werd opgestart maar moet rustig opgebouwd worden. Hij leefde samen met een andere hond en dit ging goed. Andere dieren kent hij niet. Op wandeling kan hij wel fel reageren op andere honden. Hij kent reeds de commando’s zit en liggen maar deze hebben mogelijks reeds wat opfrissing nodig. Rocky bijt niets meer stuk en is volledig zindelijk in huis. Bij de laatste mensen is hij in deze 3 dagen niet alleen thuis geweest maar hij durfde wel wat te piepen als ze uit het zicht waren. Rocky is niet wagenziek en is ook flink bij de dierenarts.

Rocky is een heel onzekere pup. Hij heeft de juiste sturing en begeleiding nodig en wordt dus enkel geplaatst bij mensen met de nodige ervaring. Eens hij je kent is het een grote knuffelaar, zijn hartje is wel snel te winnen met enthousiasme. Bij mensen met genoeg ervaring is het mogelijk om hem te plaatsen bij kinderen. Hij kan getest worden met een eigen hond. Rocky wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij altijd binnen mag leven en slapen. Hij wordt absoluut niet geplaatst om buiten te leven. Een tuin is wel een must voor Rocky.

Rocky moet verplicht gecastreerd worden eens hij oud genoeg is. Hier verbind je je toe via contract.