Bonnie

Bonnie

Bonnie

Ras Europese korthaar
Leeftijd 4 jaar
Kleur zwart-wit
Geslacht kattin
Gesteriliseerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren ja
We zoeken een baasje !
INFO

Bonnie is een super sociaal en lief kattinetje van 4 jaar oud. Ze werd bij ons afgestaan vanwege allergieën van het jongste kind. Ze leefde samen met een andere kat en dit ging goed. Ook met het kindje kon ze goed overweg. Bonnie heeft in het verleden wel al last gehad van blaasgruis. Dit is operatief verwijderd geweest. Ze krijgt nu een speciaal nierdieet, het is belangrijk dat ze deze speciale voeding blijft krijgen.

Bonnie kan geplaatst worden bij kindjes. Ze kan overweg met andere katten. Ze is gewoon van enkel binnen te leven dus we gaan opnieuw opzoek naar een plekje voor haar als binnenkatje. We zoeken iemand die Bonnie deze speciale voeding kan en wil geven. Wie geeft onze lieve dame een goede thuis?