Benji

Benji

Benji

Ras Keeshond
Leeftijd 4 jaar 8 maand
Kleur vos
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Benji is een keeshond reu van bijna 5 jaar oud. Hij kwam samen met Snow bij ons terecht na afstand vanwege persoonlijke problemen van de eigenaar. Benji is gewoon van zowel overdag als ’s nachts vrij binnen te leven. Hij leefde samen met Snow en dit ging goed. Andere huisdieren kent hij niet. Benji kent reeds de basiscommando’s zit en liggen. Hij beet niets meer stuk. Indien hij te lang in de wagen moest zitten kon hij af en toe wat wagenziek zijn. Hij is zindelijk in huis. Benji is een heel sociale en speelse jongen boordevol energie.

Nu gaat Benji op zoek naar nieuwe baasjes. Hij is een actieve jongen en gaat dus ook op zoek naar actieve baasjes die veel met hem willen ondernemen. Hij kan getest worden met een eigen hond. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf ongeveer 12 jaar oud. Hij wordt enkel geplaatst waar hij binnen mag leven. Een goed afgesloten tuin is wel een vereiste. Wie kan Benji een goede thuis geven