Boris

Boris

Boris

Ras CV Australian cattle dog x mechelaar
Leeftijd 4 maand
Kleur bruin-wit
Geslacht reu
Gecastreerd VERPLICHT
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren ja
We zoeken een baasje !
INFO

Boris is een jonge reu kruising australian cattle dog x Mechelaar van 4 maand oud. Hij kwam bij ons terecht na afstand vanwege gezondheidsproblemen van de eigenaar. Boris is gewoon van zowel overdag als ’s nachts vrij binnen te leven met toegang tot de tuin. Hij leefde samen met 3 andere honden en dit ging goed. Hij leefde ook samen met een kat en ook daarmee werden er geen problemen gemeld. Boris is een lieve en sociale pup maar moet nog alles leren. Hij is niet wagenziek. Hij was bijna zindelijk in huis. Boris probeert niet te ontsnappen uit de tuin mits deze goed afgesloten is. In zijn vorige thuis beet hij niets stuk.

Boris is een kruising van 2 zeer pittige rassen. Hij is dan ook een vatje vol energie en moet nog alles leren. Hij wordt enkel geplaatst bij mensen die reeds ervaring hebben met soortgelijke hondenrassen. Hij kan getest worden met een eigen hond. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar die reeds weten hoe ze met een hond moeten omgaan. Wie kan Boris een goede thuis en een correcte opvoeding geven?