Buzz

Buzz

Buzz

Ras CV Mopshond x Beagle
Leeftijd 4 jaar 7 maand
Kleur beige
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Buzz is een kruising mopshond x beagle van 4 jaar oud. Hij kwam bij ons terecht vanwege een verhuis. Buzz is gewoon van overdag binnen te leven met toegang tot de tuin. ’s Nachts sliep buzz binnen in zijn mandje. Buzz leefde alleen en kent geen andere huisdieren. Indien er katten in de tuin kwamen liep hij er achter. Buzz is een heel energieke jongen die altijd klaar is om te spelen of te knuffelen. Op wandeling durft hij nog aan de lijn trekken. Hij kent nog geen commando’s. Buzz is niet wagenziek. Hij kon makkelijk een 5 tal uur alleen blijven. Hij is volledig zindelijk in huis en hij bijt ook niets meer stuk. Hij probeerde niet te ontsnappen uit de tuin maar moest hij een gaatje vinden zou hij zijn kans wel grijpen.

Nu gaat Buzz op zoek naar nieuwe baasjes. Hij kan getest worden met een eigen hond maar Buzz is erg opdringer. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf ongeveer 12 jaar. Buzz wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij echt binnen bij zijn gezin mag leven. Een zeer goed omheinde tuin is een vereiste. Buzz bruist van energie en gaat dus op zoek naar actieve baasjes. Wie kan onze lieve jongen een goede thuis geven?