Banaantje

Banaantje

Banaantje

Ras Europese korthaar
Leeftijd 11 maand
Kleur getijgerd
Geslacht kattin
Gesteriliseerd ja
Afkomst zwerfdier
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Banaantje is een lieve kattin van 11 maand oud. Banaantje is een heel sociale en knuffelige kat. Ze staat op speciale voeding voor de vacht en huid, sanimed skin senstive. Het is belangrijk dat ze deze voeding verder krijgt in haar nieuwe thuis. Deze voeding is wat kostelijker. Banaantje is stressgevoelig en wordt bij voorkeur geplaatst in een rustige thuis. Ze kan geplaatst worden bij kindjes die rustig met Banaantje kunnen omgaan. Wie kan ons meisje een goede thuis geven?

Bij interesse kan je contact opnemen via mail met uitgebreide uitleg over waar het katje terecht komt en telefoonnummer.