Senna

Senna

Senna

Ras Franse Bulldog
Leeftijd 9 jaar
Kleur wit
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst overlijden eigenaar
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden nee
Kan omgaan met andere huisdieren nee
We zoeken een baasje !
INFO

Senna is een Frans bulldog teefje van 9 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht op via de politie na het overlijden van haar eigenaar. Ze kwam bij ons toe met een enorm ernstig verwaarloosde huid. Haar huid was het resultaat van jarenlang onbehandelde allergieën. Sinds ze bij ons terecht kwam in september zijn wij zeer intensief bezig geweest om haar huid weer in orde te krijgen. Senna is inmiddels volledig jeukvrij en doet het zeer goed met haar huidige medicatie. Zij krijgt een half tabletje apoquel per dag en daarmee zijn haar allergieën zeer goed onder controle. Ze wordt ook eenmaal per week gewassen met een verzachtende shampoo. Zij krijgt om te eten royal canin hypoallergenic en op deze voeding doet zij het ook goed. Jammer genoeg zal het wel voor altijd zichtbaar blijven omdat haar toestand zo ernstig was.

Wat weten wij intussen over Senna? Senna is de allergrootste mensenvriend die je maar kan vinden. Het is een bulletje met een gouden karakter. Ze is een enorme knuffelaar en een zeer speelse jongedame. Ze geniet van aandacht en heeft daarbij graag het rijk voor haar alleen. Andere honden vindt zij een echte no go. Wij vermoeden dat ook katten niet haar ding zullen zijn. Kinderen vanaf ongeveer 12 jaar zien wij absoluut geen problemen in. Dit zullen extra knuffelmaatjes zijn voor haar. Ze wandelt ook zeer flink mee aan de leiband. In bad gaan is geen probleem voor haar en daarbij zit ze flink stil.

Nu gaan wij voor Senna op zoek naar dat ene gouden mandje waar het geen probleem is om haar de correcte medicatie en verzorging te geven. Het is van allergrootste belang dat zij dagelijks haar apoquel krijgt. Ook een wekelijks badje met de juiste shampoo zal geen overbodige luxe zijn voor deze dame. Er zijn dus wel wat kosten verbonden aan deze dame. Ze wordt niet bij andere honden geplaatst want hier kan zij niet mee overweg. Kinderen vanaf 12 jaar vormen geen probleem. Ze wordt enkel geplaatst bij mensen waar ze binnen bij haar gezin mag leven. Een goed afgesloten tuin waarin ze haar pootjes eens kan strekken ziet Senna wel zitten. Wie kan onze allerliefste meid een goede thuis geven?