Pixie

Pixie

Pixie

Ras CV Husky
Leeftijd 7 maand
Kleur zwart-wit
Geslacht teef
Gesteriliseerd VERPLICHT
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk vanaf 12 jaar
Kan omgaan met andere honden onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Pixie is een kruising husky van 7 maand oud. Ze is zeer klein uitgevallen. Ze kwam bij ons terecht na afstand omdat honden niet toegelaten waren op het appartement. De eigenaar had Pixie zelf nog maar 1 week. Ze leefde hier vrij binnen. Er waren geen andere huisdieren aanwezig. Ze was hier nooit alleen thuis. Pixie was nog niet volledig zindelijk in huis. Het is een lief en rustig meisje maar wel wat angstig. Ze werd hoogstwaarschijnlijk al verschillende malen doorgegeven in haar jonge leventje waardoor haar vertrouwen terug opgebouwd moet worden. Ze heeft nog niet al te veel gezien en heeft nog wat schrik van de boze buitenwereld. Ze gaat dan ook op zoek naar begripvolle mensen die met haar willen ontdekken. In de buurt van een andere hond bloeit ze volledig open. Ze wordt dus enkel geplaatst bij mensen waar reeds een stabiele hond aanwezig is. Er word bij ons reeds gewerkt aan het wandelen aan de leiband.

Nu mag Pixie opzoek gaan naar de thuis die ze echt verdient. Ons meisje gaat op zoek naar mensen die reeds genoeg ervaring hebben met honden. Ze kan getest worden met een eigen hond. Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar oud die ook reeds weten hoe ze met een hond moeten omgaan. Een goed afgesloten tuin is een vereiste voor Pixie. Wie kan ons meisje een goede en liefdevolle thuis geven?

Pixie moet verplicht gesteriliseerd worden eens ze oud genoeg is.