Lexie

Lexie

Lexie

Ras Jack russel
Leeftijd 5 jaar
Kleur bruin-wit
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk nee
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Lexie is een jack russel teefje van 5 jaar oud (geschat). Ze kwam bij ons terecht na een inbeslagname waar ze jammer genoeg diende als fokteefje. Nu gaat ze eindelijk een beter leven tegemoet. Lexie is een angstig hondje, ze kent jammer genoeg nog niets. Ze moet dan ook nog alles leren zoals zindelijkheid, wandelen aan de lijn, basiscommando’s, …Eens Lexie je kent zoekt ze steun bij je op. Ze trekt zich ook enorm op aan een andere hond. Daarom wordt ze enkel geplaatst bij mensen waar er reeds een stabiele hond aanwezig is, liefst van haar grote, waar ze zich aan kan optrekken.

Nu mag Lexie eindelijk op zoek naar een goede thuis. We gaan op zoek naar mensen met veel tijd, liefde en geduld. Liefst wonen deze mensen in een rustige omgeving. Ze wordt niet geplaatst bij kinderen. Ze wordt dus enkel geplaatst bij mensen waar er reeds een stabiele hond aanwezig is, liefst van haar grote, waar ze zich aan kan optrekken. Een tuin is een must want momenteel is aan de leiband wandelen nog te beangstigend voor deze lieve meid. Met tijd en geduld zal wandelen wel opgebouwd moeten/kunnen worden. Ze zoekt een thuis waar in het begin alles mag en niets moet en ze alles op haar tempo willen aanpakken liefst bij mensen die toch al enige ervaring hebben met honden. Wie heeft er een warme thuis voor ons meisje?