Josie

Josie

Josie

Ras Jack Russel
Leeftijd 3 jaar
Kleur wit-bruin
Geslacht teef
Gesteriliseerd VERPLICHT TE GEBEUREN
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Josie is een jack russel teefje van 3 jaar oud. Zij kwam bij ons terecht na een inbeslagname waarbij ze jammer genoeg gebruikt werd als fokteefje. Josie kent jammer genoeg nog niets. Ze moet dan ook nog alles leren zoals zindelijkheid, wandelen aan de lijn, basiscommando’s, … Josie heeft nog schrik van mensen en vereist een hele rustige aanpak. Josie stapt wel al mee aan de lijn zolang ze niet geforceerd wordt. Ook Josie trekt zich enorm op aan de aanwezigheid van een andere hond en wordt dus enkel geplaatst bij mensen waar reeds een stabiele hond aanwezig is, liefst van haar grote, waar ze zich aan kan optrekken.

Nu mag Josie eindelijk op zoek naar een goede thuis. We gaan op zoek naar mensen met veel tijd, liefde en geduld. Liefst wonen deze mensen in een rustige omgeving. Ze wordt niet geplaatst bij kinderen. Ze wordt dus enkel geplaatst bij mensen waar er reeds een stabiele hond aanwezig is, liefst van haar grote, waar ze zich aan kan optrekken. Een zeer goed afgesloten tuin is een must voor Josie, wandelen zal mogelijks in de nieuwe omgeving opnieuw opgebouwd moeten worden al stapte ze hier snel flink mee. Ze zoekt een thuis bij mensen die toch al enige ervaring hebben met honden en alles op haar tempo willen aanpakken. Wie heeft er een warme thuis voor ons meisje?