Alfie

Alfie

Alfie

Ras Labrador
Leeftijd 5 jaar
Kleur blond
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Alfie is een labrador reu van bijna 5 jaar oud. Hij kwam bij ons terecht na een inbeslagname. Daardoor hebben we jammer genoeg weinig achtergrondinformatie over hem. Hier bij ons is hij volledig zindelijk. Hier kennen we Alfie als een heel sociale jongeman. Hij is een grote speelvogel en staat ons dagelijks op te wachten met zijn touw. Een baasje die graag speelt met hem en een tuin zullen dus geen overbodige luxe zijn. Alfie is een labrador met energie en heeft zeker nood aan dagelijkse wandelingen.

Alfie is nu vrij voor adoptie. Hij gaat op zoek naar actieve baasjes die veel met hem willen ondernemen. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar oud. Hij kan getest worden met een eigen hond. Hij wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij altijd binnen mag leven bij zijn gezin. Een goed omheinde tuin is wel een vereiste. Wie kan Alfie een goede thuis geven?

Alfie zal bij ons nog gecastreerd worden voor vertrek.