Odie

Odie

Odie

Ras Pyreneese herder
Leeftijd 4 jaar
Kleur tricolor
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren nee
We zoeken een baasje !
INFO

Odie is een Pyreneese herder reu van 4 jaar oud. Hij kwam bij ons terecht vanwege gezondheidsproblemen van de eigenaar. Hij is gewoon van zowel overdag als ’s nachts vrij binnen te leven. Hij leefde samen met een kat maar dit ging niet zo goed, hier zat hij graag achter. Odie is een zeer sociale en lieve hond, hij is speels en heeft een hoog energieniveau. De eigenaars beschreven hem als een echte trouwe mensenvriend. Hij kent reeds de commando’s zit, blijf, poot, lig en rol. Hij is niet wagenziek. Hij kon makkelijk 8u alleen thuis blijven. Hij is zindelijk indien hij op tijd buiten kan. 8u was soms net iets te lang voor Odie om te overbruggen. Indien de tuin goed afgesloten is probeert hij niet te ontsnappen maar als hij een gaatje ziet zal hij het wel proberen.

Odie gaat nu op zoek naar nieuwe baasjes. Hij zoekt actieve mensen die veel met hem willen ondernemen. Ook dagelijkse wandelingen zijn voor Odie een must. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf +- 10 jaar. Hij kan eventueel getest worden met een eigen hond. Hij wordt enkel geplaatst waar er een goed afgesloten tuin aanwezig is met hoge omheining. Hij wordt ook enkel geplaatst bij mensen waar hij mag binnen leven bij het gezin. Wie kan Odie de goede en actieve thuis geven die hij zoekt?