Tayson

Tayson

Tayson

Ras Beauceron
Leeftijd 4 jaar
Kleur black and tan
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk vanaf 16 jaar
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Tayson is een beauceron reu van bijna 4 jaar oud. Hij kwam bij ons terecht na afstand vanwege een verhuis naar het buitenland. Tayson is gewoon van zowel overdag als ’s nachts vrij binnen te leven met toegang tot de tuin. Hij leefde samen met Alaska en dit ging goed. Andere huisdieren kennen ze niet. Tayson is een heel speelse beauceron, hij is rustig in huis en zeer aanhankelijk. Hij is ook ietwat onzeker en heeft genoeg sturing nodig van zijn baasjes. We zoeken dus een baasje die reeds wat ervaring heeft met het ras of soortgelijke rassen. In zijn vorige thuis ging Tayson graag lopen met zijn baasje. Hij is niet wagenziek. Hij is volledig zindelijk in huis en bijt ook niets meer stuk. Hij kon goed alleen thuisblijven. De omheining in zijn vorige thuis was 1m80 hoog en dan probeerde hij niet te ontsnappen. De omheining moet wel ontsnappingsproof zijn. Aan het wandelen aan de lijn is nog wat werk aan de winkel want deze sterke jongen legt zijn gewicht in de strijd en durft trekken.

Nu gaat Tayson op zoek naar een nieuwe thuis. Hij kan getest worden met een eigen hond. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 16 jaar oud. Hij wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij altijd binnen bij zijn gezin mag leven. Hij wordt absoluut niet geplaatst om buiten te leven. De beauceron is een actief ras dus hij gaat dan ook op zoek naar actieve baasjes. Bankhangen is niets voor Tayson. Wie kan onze knappe en lieve jongen een goede thuis geven?