Nolan

Nolan

Nolan

Ras CV border collie - mechelaar
Leeftijd 3 jaar
Kleur bruin
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk nee
Kan omgaan met andere honden nee
Kan omgaan met andere huisdieren nee
We zoeken een baasje !
INFO

Nolan is een zeer knappe kruising border collie x Mechelse herder reu van bijna 3 jaar oud. Hij kwam bij ons terecht via een inbeslagname vanwege fysieke mishandeling. Hierdoor hebben we jammer genoeg weinig achtergrond informatie over hem. Wij kennen Nolan hier als een zeer enthousiaste, slimme jongen en een echte schat van een hond naar ons toe. Hij kent zijn basiscommando’s en voert deze maar al te graag uit als er eten in het spel is. Nolan lijkt ons een goede werker te zijn voor zijn baasje en leert duidelijk snel.

MAAR Nolan kan zeer moeilijk overweg met mannen en absoluut niet met vreemde mannen in zijn thuissituatie. Hierbij durft hij te bijten! Bezoekers in zijn thuissituatie zijn dan ook uit den boze voor hem, het moet dus mogelijk zijn om hem volledig af te zonderen als er bezoek in huis komt.

Dus Nolan gaat op zoek naar een thuis bij mensen met enorm veel ervaring, die willen en vooral weten hoe ze moeten werken aan dit gedrag.

Nolan wordt absoluut niet bij kinderen geplaatst. Hij wordt ook niet bij andere huisdieren geplaatst, hij kan niet met andere honden overweg. Nolan is een kruising van 2 zeer energieke rassen en gaat dan ook op zoek naar mensen die hem genoeg beweging en uitdaging kunnen bieden. Wie kan Nolan een geschikte thuis geven?