Mira

Mira

Mira

Ras Hollandse herder
Leeftijd 11 maand
Kleur gestroomd
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk vanaf 14 jaar
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren ja
We zoeken een baasje !
INFO

Mira is een Hollandse herder teefje van 11 maand oud. Ze kwam bij ons terecht na afstand door gezondheidsproblemen van haar baasje. Mira is een flinke jongedame die gewoon is van zowel overdag als ’s nachts binnen te leven met toegang tot de tuin. Ze is een lieve en sociale herder, ze kent reeds de basiscommando’s zit en lig. Ze leefde in een gezin met kinderen. Ze is zindelijk in huis en bijt ook niets meer stuk. Mira is niet wagenziek. Ze probeert niet te ontsnappen uit de tuin mits goede aflsuiting uiteraard. Mira leeft voor haar tennisbal en zoekt dan ook baasjes die graag apporteren. Mira is een heel zachtaardige herder en zoekt dan ook zachtaardige baasjes. Ze wandelt mooi aan de lijn maar valt wel sterk uit naar andere honden, hier is dus nog wat werk aan.

Nu gaat Mira op zoek naar nieuwe baasjes. Mira kan niet overweg met andere honden en wordt dus alleen geplaatst. Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar die reeds honden gewoon zijn. Mira is zoals elke jonge herder een vatje vol energie en zou het heel goed doen in bijvoorbeeld gehoorzaamheid. We zoeken dan ook mensen die graag actief aan de slag gaan met haar. Mira wordt enkel geplaatst bij mensen waarbij ze binnen bij haar gezin mag leven. Ze wordt absoluut niet geplaatst om buiten te leven. Wie kan Mira die warme liefdevolle thuis geven dat ze verdient ?