Alaska

Alaska

Alaska

Ras CV Duitse herder - husky
Leeftijd 2 jaar
Kleur black and tan
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk vanaf 16 jaar
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren nee
We zoeken een baasje !
INFO

Alaska is een kruising duitse herder x husky teef van bijna 2 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht na afstand vanwege een verhuis naar het buitenland. Alaska is gewoon van zowel overdag als ’s nachts vrij binnen te leven met toegang tot de tuin. Ze leefde samen met Tayson en dit ging goed. Indien Tayson wat meer aandacht kreeg dan haar kon ze wel wat jaloers zijn.¬†Andere huisdieren kennen ze niet. Alaska is een hele lieve en aanhankelijk dame, ze is wel waaks. Alaska is niet wagenziek. Ze is zindelijk in huis en bijt ook niets meer stuk. Ze kon makkelijk alleen thuisblijven.¬†De omheining in haar vorige thuis was 1m80 hoog en dan probeerde ze niet te ontsnappen. De omheining moet wel ontsnappingsproof zijn.

Nu mag Alaska op zoek gaan naar een nieuwe thuis. Ze gaat op zoek naar mensen die reeds wat ervaring hebben met honden. Ze kan getest worden met een eigen hond. Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 16 jaar oud. Ze wordt enkel geplaatst bij mensen waar ze altijd binnen bij haar gezin mag leven. Ze wordt absoluut niet geplaatst om buiten te leven. Alaska is een kruising van 2 actieve rassen en gaat dan ook op zoek naar actieve baasjes. Ze zoekt baasjes die veel met haar willen ondernemen want bankhangen is niets voor haar. Wie kan onze lieve meid de thuis geven die ze verdient?