Macy

Macy

Macy

Ras Mopshond
Leeftijd 1 jaar 11 maand
Kleur beige
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren ja
We zoeken een baasje !
INFO

AANVRAGEN ENKEL VIA MAIL, TELEFONISCHE AANVRAGEN WORDEN NIET BEANTWOORD

Macy is een mopshond teefje van bijna 2 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht via inbeslagname samen met haar 7 pups. Voor haar pups hebben we inmiddels genoeg kandidaten maar nu gaat ook Macy nog op zoek naar een thuis. Ze leefde samen met een ander hondje en dit ging goed. Ze leefde ook samen met katten dus ook dit zal geen probleem zijn voor haar. Hier kennen we haar als een zeer zachtaardig meisje, een grote knuffelkont. Ze is een heel aanhankelijk hondje en een zeer actieve dame. Macy is hier altijd voor een wandeling te vinden.

Nu mag Macy ook eindelijk op zoek naar een thuis. Macy kan getest worden met een eigen hond. Ze kan volgens ons ook overweg met kinderen. Macy is een energieke dame en zoekt dus ook nog een actief baasje. Macy verlangt naar een goed omheinde tuin om haar pootjes eens in te strekken naast haar dagelijkse wandelingen. Wie kan onze meid een goede thuis geven?

Macy heeft zoals vele mopshonden last van entropion, hierbij is het ooglid naar binnen gekruld waardoor de wimpers in het oog zitten. Dit kan gaan irriteren en pijn doen. Hiervoor zal ze nog geopereerd moeten worden bij de nieuwe eigenaar. Bij kennismaking kunnen we hier meer uitleg over geven.

Macy werd bij ons reeds gesteriliseerd.