Aisha

Aisha

Aisha

Ras Europese korthaar
Leeftijd 7 maand
Kleur getijgerd-wit
Geslacht kattin
Gesteriliseerd ja
Afkomst zwerfdier
Kindvriendelijk vanaf 12 jaar
Kan omgaan met andere honden nee
Kan omgaan met andere huisdieren ja
We zoeken een baasje !
INFO

Aisha is een katinnetje van 7 maand oud. Aisha heeft al grote stappen gezet en komt intussen zelf kopjes geven en geniet van aandacht. Een eerste contact moet wel rustig gebeuren want anders kan ze nog wat schrikken. We gaan voor Aisha op zoek naar lieve mensen die haar wat tijd geven om los te komen. Ze wordt enkel geplaatst om altijd binnen te leven. Ze kan geplaatst worden bij zeer rustige kinderen vanaf ongeveer 12 jaar. Ze kan overweg met andere katten. Wie geeft AIsha een goede thuis?

Bij interesse in Aisha kan je ons een mailtje sturen met uitgebreide info over waar Aisha terecht zal komen en je telefoonnummer.