Samy

Samy

Samy

Ras CV Havanezer
Leeftijd 4 jaar 6 maand
Kleur zwart-wit
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk vanaf 12 jaar
Kan omgaan met andere honden onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Samy is een kruising havanezer van 4 jaar oud. Hij kwam bij ons terecht na het jammere overlijden van zijn baasje. Samy is gewoon van vrij binnen te leven met toegang tot de tuin. Slapen deed hij in een mandje of bench die open stond. Hij leefde niet samen met andere dieren. Samy is niet wagenziek en is zindelijk in huis. Hij kon makkelijk een 4-tal uur alleen thuis blijven. Hij bijt ook niets meer stuk. Hij probeerde niet te ontsnappen uit huis of tuin mits een goede afsluiting uiteraard. Samy is een heel energiek hondje dat nood heeft aan veel beweging.

Nu gaat Samy op zoek naar een nieuwe thuis. Deze lieve en enthousiaste kerel zoekt zeer actieve mensen die veel met hem willen ondernemen. Samy heeft meer nodig dan enkel eens in de tuin lopen. Hij kan eventueel getest worden met een eigen rustige hond, opdringerige honden zijn niets voor hem. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar. Hij wordt enkel geplaatst bij mensen waarbij hij binnen bij zijn gezin mag leven. Wie kan Samy de liefdevolle en actieve thuis geven die hij verdient?