Bella

Bella

Rasko

Ras
Leeftijd
Kleur
Geslacht
Gecastreerd
Gesteriliseerd
Afkomst
Kindvriendelijk
Kan omgaan met andere honden
Kan omgaan met andere huisdieren
We zoeken een baasje !
INFO

Bella is een appenzeller sennenhond van 1 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht na afstand vanwege allergie van het kindje. Bella is gewoon van zowel overdag als ’s nachts vrij binnen te leven. Ze leefde alleen en is geen andere huisdieren gewoon maar kan wel zeer goed met andere honden overweg. Bella kent nog geen basiscommando’s. Ze is niet wagenziek. Ze kon makkelijk een 4-tal uur alleen thuis blijven en is ook zindelijk in huis. Ze bijt ook niets meer stuk. Ze probeert niet te ontsnappen uit huis of tuin mits deze uiteraard zeer goed afgesloten is.

Bella is in het begin een onzekere hond. Ze stelt zich heel terughoudend op naar vreemde mensen en durft hierbij grommen. Ze moet je eerst leren kennen voor ze wat losser komt maar ze ontdooit nu reeds sneller en sneller. Eens ze je kent is Bella de grootste knuffelaar en speelvogel ooit. Spelen kan ze een hele dag doen met haar baasje en ook knuffelen is een van haar favoriete bezigheden. Bella gaat dus op zoek naar zeer ervaren baasjes die zich niet laten afschrikken. Ze zoekt een baasje die haar correcte leiding kan geven en stevig in zijn of haar schoenen staat. Ook veel geduld zal van groot belang zijn.

Ze wordt niet geplaatst bij kinderen. Ze kan heel erg goed overweg met andere honden. Wie kan Bella een goede thuis geven?