Croky

Croky

Croky

Ras Mopshond x Keeshond
Leeftijd 9/11/23
Kleur beige
Geslacht reu
Gecastreerd VERPLICHT
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren ja
We zoeken een baasje !
INFO

Aanvragen uitsluitend via mail! Telefonische aanvragen zullen niet beantwoord worden, spontaan langskomen is niet mogelijk. We verwachten veel aanvragen dus wij vragen geduld, wij beantwoorden iedereen.

Onze pups zijn een kruising mopshond x keeshond geboren op 9 november 2023. Mama Macy en papa Twix kwamen samen met de pups bij ons terecht via een inbeslagname. De pups mogen hun nestje verlaten en gaan dus op zoek naar hun toekomstige baasjes. Deze bengeltjes moeten nog ALLES leren zoals zindelijkheid, niets kapot bijten, alleen thuis blijven, basisbevelen en dergelijke. Hier kruipt veel tijd in en we vragen dan ook om hier eerst goed over na te denken en te overwegen of u dit ziet zitten alvorens zich kandidaat te stellen.
Onze pups kunnen geplaatst worden bij andere honden. Ze kunnen ook geplaatst worden bij kinderen. Ze worden ook enkel geplaatst bij mensen waar ze echt deel mogen uitmaken van het gezin en waar ze binnen mogen leven. Ze worden niet geplaatst om buiten te leven. Elke pup moet ook VERPLICHT gecastreerd worden eens hij hier oud genoeg voor is.

Wie kan er onze bengeltjes een goede thuis geven?