Twix

Twix

Twix

Ras Keeshond
Leeftijd 2 jaar
Kleur beige
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren ja
We zoeken een baasje !
INFO

Twix is een keeshond reutje van 2 jaar oud. Hij kwam bij ons terecht na inbeslagname. Daardoor hebben we niet zoveel achtergrondinformatie over Twix.  Hij is gewoon van binnen te leven. Hij leefde samen met een ander hondje en dit ging goed. Twix leefde ook samen met katten. Hier kennen we Twix als een heel erg lief en enthousiast keeshondje. Hij gaat graag op wandel en is een grote knuffelkont.

Nu is Twix klaar om op zoek te gaan naar een nieuwe thuis. Hij kan getest worden met een eigen hond. Hij kan geplaatst worden bij kinderen. Twix is een energieke jongeman! Hij zou dus ook graag een energiek baasje hebben dat met hem veel wilt ondernemen. Wie kan Twix een goede nieuwe start geven?

Twix werd bij ons reeds gecastreerd.