Shehan

Shehan

Shehan

Ras Duitse herder x Husky
Leeftijd 6 maand
Kleur black and tan
Geslacht teef
Gesteriliseerd VERPLICHT TE GEBEUREN
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk jq
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Shehan is een kruising Duitse herder x Husky teefje van bijna 6 maand oud. Ze kwam bij ons terecht na afstand vanwege onzindelijkheid en omdat het niet zo goed klikte met de andere hond. Shehan is gewoon van zowel overdag als ’s nachts buiten en binnen te kunnen. Ze is een hele sociale en speelse puppy. Ze kent reeds de commando’s zit, lig, mand, apport, poot en kom. Hier zal ze wel wat opfrissing bij kunnen gebruiken.
Ze kon al goed alleen thuis blijven en verbleef dan los in huis maar ze kent ook de bench. Ze was nog niet volledig zindelijk in huis. Ze is niet wagenziek en ze probeert niet te ontsnappen uit het huis of de tuin. Ze durft nog dingen stuk bijten. Ze leefde samen met een kleiner hondje maar ze pakte makkelijk de bovenhand.

Shehan is nog een echte puppy, een spring in ’t veld. We gaan voor haar opzoek naar mensen met ervaring of zeer gemotiveerde mensen. Ze moet nog veel leren maar ze is zeer slim. Ze is heel aanhankelijk bij haar mensen. Ze kan getest worden met een eigen hond van haar kaliber. Ze kan geplaatst worden bij kinderen. Ze wordt enkel geplaatst waar er een goed omheinde tuin aanwezig is. Wie kan er Shehan een goede thuis geven?

Shehan dient verplicht gesteriliseerd te worden.