Rosie

Rosie

Rosie

Ras Golden retriever
Leeftijd 1 jaar
Kleur blond
Geslacht teef
Gesteriliseerd VERPLICHT
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk vanaf 16 jaar
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Rosie is een golden retriever teefje van 1 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht na inbeslagname, ze werd jammer genoeg gebruikt als fokteefje. Nu gaat Rosie een beter leven tegemoet. Rosie moet nog alles leren zoals wandelen aan de lijn, basiscommando’s, zindelijkheid enz. Rosie was jammer genoeg het angstigste teefje van deze inbeslagname. Wij zien wel al een goede verbetering. Intussen staat ze al enthousiast te trampelen als we naar haar hokje komen. Naast haar angst is ze wel altijd heel erg lief geweest naar ons toe! Grote of plotse bewegingen doen haar schrikken dus zoeken we mensen met een zachte aanpak die het niet erg vinden om haar tempo te volgen.

Nu mag Rosie op zoek naar een warme liefdevolle thuis. Ze wordt enkel geplaatst in een thuis waar reeds een zeer stabiele hond aanwezig is waar ze zich kan aan optrekken. Hier verblijft ze samen met Ruby en we merken dat ze zich door het gezelschap van Ruby veel beter voelt. Een andere onzekere hond is geen match voor haar. Ze kan geplaatst worden bij ! rustige ! kinderen vanaf 16 jaar die correct en zacht met haar kunnen omgaan en haar ruimte respecteren. Ze gaat op zoek naar mensen die veel tijd voor haar hebben en het niet erg vinden dat ze nog veel moet leren. Ze wordt enkel geplaatst bij mensen waar ze echt deel van het gezin mag uitmaken en mag genieten van het leven binnenshuis. Ze wordt ook enkel geplaatst bij mensen die ook een tuin hebben waarin ze samen met hen kan rondcrossen want aan de lijn wandelen zal opgebouwd moeten worden. Ook zeer belangrijk voor haar is een rustige omgeving, een stadse omgeving met veel drukte is niets voor haar en zal haar enkel stress bezorgen. Het belangrijkste voor Rosie zijn mensen met veel liefde, tijd en geduld want dat verdiend ze. Wie kan Rosie een warme thuis geven?

Opgelet, bij de adoptie van Rosie verbind je je via contract aan een verplichte sterilisatie!