Rosie

Rosie

Rosie

Ras Golden retriever
Leeftijd 1 jaar
Kleur blond
Geslacht teef
Gesteriliseerd VERPLICHT
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk vanaf 16 jaar
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Rosie is een golden retriever teefje van 1 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht na inbeslagname, ze werd jammer genoeg gebruikt als fokteefje. Nu gaat Rosie een beter leven tegemoet. Rosie moet nog alles leren zoals wandelen aan de lijn, basiscommando’s, zindelijkheid enz. Rosie is angstig van de buitenwereld en zoekt mensen die haar hierin willen begeleiden.

Update: Rosie is reeds een maand op adoptie geweest. Hier waren 3 mannen in het gezin aanwezig waarvoor ze heel angstig bleef, met de vrouwen ging het wel zeer goed. Zij hebben alles geprobeerd maar ze bleef jammer genoeg zeer angstig naar hen toe. Daarom gaan we nu op zoek naar een thuis waar enkel vrouwen aanwezig zijn of toch zo min mogelijk impressionante mannen.

Nu mag Rosie op zoek naar een warme liefdevolle thuis. Ze wordt enkel geplaatst in een thuis waar reeds een zeer stabiele hond aanwezig is waar ze zich kan aan optrekken. Een andere onzekere hond is geen match voor haar. Ze kan geplaatst worden bij ! rustige ! kinderen vanaf 16 jaar die correct en zacht met haar kunnen omgaan. Ze gaat op zoek naar mensen die veel tijd voor haar hebben en het niet erg vinden dat ze nog veel moet leren. Ze wordt enkel geplaatst bij mensen waar ze echt deel van het gezin mag uitmaken en mag genieten van het leven binnenshuis. Ze wordt ook enkel geplaatst bij mensen die een tuin hebben waarin ze samen met hen kan rondcrossen want aan de lijn wandelen zal opgebouwd moeten worden en momenteel geniet ze ook nog niet van wandelen. Het belangrijkste voor Rosie zijn mensen met veel liefde, tijd en geduld want dat verdiend ze. Wie kan Rosie een warme thuis geven?