Molly

Molly

Molly

Ras Golden retriever
Leeftijd 7 jaar
Kleur blond
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk onbekend
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Molly is een golden retriever teefje van 7 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht via een inbeslagname, ze werd jammer genoeg gebruikt als fokteefje. Molly moet nog bijna alles leren zoals wandelen aan de lijn, basiscommando’s, zindelijkheid enz. Molly is heel onzeker en wacht graag wat af. Nieuwe situaties maken haar vrij zenuwachtig. Molly zit absoluut niet graag alleen buiten en slaagt dan wat in paniek en gaat op zoek naar een ontsnappingsroute.. Een goed afgesloten tuin waarin ze nooit alleen gelaten wordt is dan ook een must.

Nu mag Molly op zoek naar een warme thuis. Ze wordt bij voorkeur geplaatstt bij een eigen stabiele hond, een andere onzekere hond is geen match voor haar. Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar die correct en zacht met haar kunnen omgaan. Ze gaat op zoek naar mensen die veel tijd voor haar hebben en het niet erg vinden dat ze nog veel moet leren. Ze wordt enkel geplaatst bij mensen waar ze echt deel van het gezin mag uitmaken en mag genieten van het leven binnenshuis. Ze wordt ook enkel geplaatst bij mensen die een tuin hebben waarin ze samen met hen kan rondcrossen. Belangrijk is een hele stevige en goede afsluiting van de tuin want ze probeert hieruit te ontsnappen. Wie kan Molly een warme thuis geven?

Molly werd bij ons reeds gesteriliseerd.