Ruby

Ruby

Ruby

Ras Golden retriever
Leeftijd 4 jaar
Kleur blond
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk Vanaf 16 jaar
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
INFO

Ruby is een golden retriever teefje van 4 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht na een inbeslagname, ze werd jammer genoeg gebruikt als fokteefje. Nu kijkt Ruby uit naar een mooiere toekomst. Ruby moet nog bijna alles leren zoals wandelen aan de lijn, basiscommando’s, zindelijkheid enz. Schrik van mensen heeft Ruby niet echt, integendeel, ze is een enorm enthousiaste dame maar wel heel heelerg onzeker en zenuwachtig. Ze heeft nog van vele nieuwe zaken schrik. In de auto wordt ze ook best vervoerd in een zeer stevige autobench. Ze is een dame die zeer snel stress heeft!

Nu mag Ruby op zoek naar een warme thuis. Ruby word bij voorkeur geplaatst waar er reeds een eigen stabiele hond aanwezig is, een andere onzekere hond is geen match voor haar. Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 16 jaar die correct en zacht met haar kunnen omgaan. Ze gaat op zoek naar mensen die veel tijd voor haar hebben en het niet erg vinden dat ze nog veel moet leren. Ruby vraagt een zachte aanpak en dus zachte mensen. Ze wordt enkel geplaatst bij mensen waar ze echt deel van het gezin mag uitmaken en mag genieten van het leven binnenshuis. Ze wordt ook enkel geplaatst bij mensen die ook een tuin hebben waarin ze samen met hen kan rondcrossen. We gaan op zoek met mensen die toch al enige ervaring hebben met honden. Wie kan Ruby een warme thuis geven?

Ruby werd reeds bij ons gesteriliseerd.