Cooper

Cooper

Cooper

Ras Golden retriever
Leeftijd 5 maand
Kleur blond
Geslacht reu
Gecastreerd verplicht!
Afkomst afstand
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren ja
We zoeken een baasje !
INFO

Aanvragen enkel via mail, gelieve geen telefonisch contact op te nemen!

Cooper is een kruising golden retriever pup van 5 maand oud. Cooper werd bij ons afgestaan omdat de mensen een pup onderschat hadden en Cooper een vrij hevige pup zou zijn. Hij is gewoon van zowel overdag als ’s nachts vrij binnen te leven. ’s Nachts durfde hij al eens te blaffen. Cooper leefde samen met katten en dit ging goed. Cooper kent reeds de commando’s zit en blijf maar moet nog bijna alles leren. Er is nog werk aan het wandelen aan de leiband, hierbij zou hij in de lijn durven happen. Cooper is niet wagenziek. Hij kon reeds ongeveer een uur en half alleen thuis blijven en dit zal verder opgebouwd moeten worden. Cooper is reeds volledig zindelijk in huis.

Nu gaat Cooper op zoek naar een nieuwe thuis. Hij kan getest worden met een eigen stabiele hond, ook katten zijn geen probleem. Hij kan geplaatst worden bij kinderen die reeds goed hun mannetje kunnen staan. Hij wordt enkel geplaatst bij mensen die reeds ervaring hebben met honden! Cooper heeft nood aan een consequente opvoeding. Hij wordt ook enkel geplaatst bij mensen waar hij echt deel mag uitmaken van het gezin en binnen mag leven. Hij wordt niet geplaatst om buiten te leven! Wie geeft Cooper een goede thuis?

Cooper moet VERPLICHT gecastreerd worden eens hij/zij hier oud genoeg voor is.