Piper

Piper

Piper

Ras Labrador retriever
Leeftijd 7 jaar
Kleur blond
Geslacht teef
Gesteriliseerd VERPLICHT TE GEBEUREN
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk vanaf 14 jaar
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
Dit dier heeft al een baasje gevonden !
We zoeken een baasje !
INFO

Piper is een labrador teef van bijna 7 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht door een inbeslagname nadat ze jammer genoeg gebruikt werd als kweekteef. Nu gaat Piper eindelijk een beter leven tegemoet. Piper moet nog bijna alles leren zoals wandelen aan de lijn, basiscommando’s, zindelijkheid enz. Piper is eerst wat terughoudend maar eigenlijk schuilt er een enorme lieve dame in haar. Piper vraagt vooral een rustige en lieve aanpak. Update: wandelen gaat intussen vrij vlot in een rustige omgeving.

Nu mag Piper op zoek naar een warme thuis. Ze kan getest worden met een eigen stabiele hond, een andere onzekere hond is geen match voor haar. Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar die correct en zacht met haar kunnen omgaan. Ze gaat op zoek naar zachte mensen die veel tijd voor haar hebben en het niet erg vinden dat ze nog veel moet leren, deze dame heeft reeds genoeg meegemaakt in haar leven. Ze wordt enkel geplaatst bij mensen waar ze echt deel van het gezin mag uitmaken en mag genieten van het leven binnenshuis. Ze wordt ook enkel geplaatst bij mensen die ook een tuin hebben waarin ze samen met hen kan rondcrossen. Wie kan Piper een warme thuis geven?