Jack

Jack

Jack

Ras Duitse herder
Leeftijd 4 maand
Kleur black and tan
Geslacht reu
Gecastreerd Verplicht te gebeuren
Afkomst afstand
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren ja
INFO

Jack is een duitse herder puppy van 4 maand oud. Hij werd bij ons afgestaan vanwege een scheiding. Jack is gewoon van overdag vrij binnen te leven met toegang tot de tuin. ’s Nachts en bij het alleen zijn verbleef hij in de bench. Jack leefde samen met katten en dit ging goed, hij wou er mee spelen. Jack kent reeds de commando’s zit en poot. Hij is niet wagenziek. Jack kon reeds 2u alleen thuis blijven. Hij is nog niet zindelijk maar doet het wel flink buiten als hij gaat wandelen. Jack is een speelse lieve pup die nog bijna alles moet leren.

Nu gaat Jack op zoek naar een nieuw baasje. Hij kan getest worden met een eigen hond, ook katten zijn geen probleem voor hem. Hij kan zeker geplaatst worden bij kinderen. Hij wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij echt deel mag uitmaken van het gezin en binnen mag leven. Hij wordt niet geplaatst om buiten te leven! Jack is een pup met veel energie en zoekt dan ook actieve baasjes!

Jack moet VERPLICHT gecastreerd/gesteriliseerd worden eens hij/zij hier oud genoeg voor is.