Snoezel

Snoezel

Snoezel

Ras Shar pei
Leeftijd 5 jaar
Kleur grijs
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk vanaf 14 jaar
Kan omgaan met andere honden vanaf 14 jaar
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Snoezel is een sharpei van 5 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht vanwege ziekte van de eigenaar samen met Leksie. Ze zijn beiden gewoon van altijd vrij binnen te leven en sliepen in de bureauruimte. Ze leefden samen met nog een andere hond en dit ging goed. Andere huisdieren kennen ze niet. Snoezel is zeer lief en aanhankelijk, ze is enthousiast naar iedereen en komt graag flossen. Snoezel is niet wagenziek. Ze kan makkelijk een 8 tal uur alleen thuis blijven. Ze probeerde niet te ontsnappen uit de tuin. Ze bijt niets meer stuk en is zindelijk in huis. Snoezel is een enthousiaste spring in het veld en komt meteen knuffelen.

Nu zijn ze beide klaar voor adoptie. Ze kunnen zeker en vast samen geplaatst worden maar ook aanvragen voor een van beide worden zeker en vast bekeken! Ze kunnen eventueel getest worden met een eigen hond. Ze kunnen geplaatst worden bij kinderen vanaf ongeveer 14 jaar oud. Wie kan hen een goede thuis geven?