Leksie

Leksie

Leksie

Ras Shar pei
Leeftijd 6 jaar
Kleur zwart
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk vanaf 14 jaar
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Leksie is een sharpei van 6 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht vanwege ziekte van de eigenaar samen met Snoezel. Ze zijn beiden gewoon van altijd vrij binnen te leven en sliepen in de bureauruimte. Ze leefden samen met nog een andere hond en dit ging goed. Andere huisdieren kennen ze niet. Leksie is de afwachtende van de 2 en kijkt liefst eerst wat de kat uit de boom. Eens ze je kent is ze zeer lief, volgt ze je overal en is het een grote flos. Ze kent de commando’s zit en kus. Leksie is niet wagenziek. Ze kan makkelijk een 8 tal uur alleen thuis blijven. In de tuin durft ze graven maar ze zaten nooit alleen buiten. Ze bijt niets meer stuk en is zindelijk in huis.

Nu zijn ze beide klaar voor adoptie. Ze kunnen zeker en vast samen geplaatst worden maar ook aanvragen voor een van beide worden zeker en vast bekeken! Ze kunnen eventueel getest worden met een eigen hond. Ze kunnen geplaatst worden bij kinderen vanaf  ongeveer 14 jaar oud. Wie kan hen een goede thuis geven?