Sloeber

Sloeber

Sloeber

Ras Teckel
Leeftijd 1 jaar
Kleur black and tan
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk vanaf 14 jaar
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Sloeber is een teckel reutje van net 1 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan samen met Nella omdat hij ze te veel blaften waardoor het kindje wakker werd. Sloeber is gewoon van overdag zowel binnen als buiten te kunnen. ’s Nachts sliep hij in een bench die open stond in de keuken. Sloeber is een zeer lief en aanhankelijk teckeltje maar hij moet je eerst leren kennen. Sloeber is een zeer onzeker hondje. In het begin is hij dan ook eerder wat terughoudend en in nieuwe situaties is hij wat angstig. Eens hij je kent is hij een grote knuffelbeer. Sloeber is niet wagenziek. Hij kan makkelijk een werkdag alleen thuis blijven indien er genoeg speelgoed is als entertainment. Hij durft af en toe nog eens knabbelen aan dingen die niet voor hem bedoeld zijn. Hij is zindelijk in huis mits hij op tijd buiten kan, in zijn vorige thuis had hij altijd toegang tot de tuin. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin mits een goede en stevige afsluiting.

Sloeber kan getest worden met een eigen hond. Sloeber kan geplaatst worden bij kindjes vanaf ongeveer 12 jaar die in het begin zijn ruimte kunnen respecteren. Sloeber gaat op zoek naar actieve baasjes die graag actief bezig zijn en wandelen. Hij wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij echt deel mag uitmaken van het gezin en binnen mag leven. Opgelet Sloeber blaft graag, hij wordt dan ook zeker niet op een appartement geplaatst. Een rustige omgeving waar er niet te veel passage is aan het raam bijvoorbeeld zou ideaal zijn voor hem. Sloeber vertoeft al eens graag buiten dus een tuin is een must. Wie kan Sloeber een goede thuis geven?

Sloeber zal nog gecastreerd worden voor vertrek