Nella

Nella

Nella

Ras Teckel
Leeftijd 2 jaar
Kleur black and tan
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Nella is een teckel van 2 jaar oud. Ze werd bij ons afgestaan samen met sloeber omdat ze te veel blafte waardoor het kindje wakker werd. Nella is gewoon van overdag binnen te leven met toegang tot de tuin. ’s Nachts sliep ze in de bench die open stond in de keuken. Ze leefde samen met Sloeber en dat ging goed.Met de kindjes zelf ging ze ook zeer goed om. Nella is een zeer lief en aanhankelijk teckeltje, ze komt zeer graag flossen! Nella is niet wagenziek. Ze kon makkelijk een werkdag alleen thuis blijven en is zindelijk in huis. In de tuin probeerde ze wel te ontsnappen en sprong ze vlot over 1,5m. Ze bijt niets meer stuk. Nella is een actief teckeltje dat graag onderneemt en graag gaat wandelen.

Nu gaat Nella op zoek naar een nieuwe thuis. Ze kan getest worden met een eigen hond. Ze kan geplaatst worden bij kinderen die zacht met haar kunnen omgaan. De tuin moet goed afgesloten zijn met een omheining hoger dan 1,50m. Nella gaat op zoek naar actieve baasjes die ook graag ondernemen en wandelen. Ze wordt enkel geplaatst bij mensen waar ze echt deel mag uitmaken van het gezin en binnen mag leven. Opgelet Nella blaft graag, ze wordt dan ook zeker niet op een appartement geplaatst. Een rustige omgeving waar er niet te veel passage is aan het raam bijvoorbeeld zou ideaal zijn voor deze meid. Wie kan Nella een goede thuis geven?

Nella zal nog gesteriliseerd worden voor vertrek.