Zoey

Zoey

Zoey

Ras Golden retriever
Leeftijd 5 jaar
Kleur blond
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Zoey is een golden retriever teefje van 5 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht via een inbeslagname waar ze jammer genoeg werd gebruikt als kweekteef. Nu gaat Zoey een beter leven tegemoet. Zoey moet nog bijna alles leren zoals wandelen aan de lijn, basiscommando’s,¬†zindelijkheid enz.¬†Schrik van mensen heeft Zoey hier bij ons zeker niet, integendeel, ze is een zeer enthousiaste dame maar wel onzeker. Ze kan ook schrikken van plotse bewegingen.

Nu mag Zoey op zoek naar een warme thuis. Ze kan getest worden met een eigen stabiele hond, een andere onzekere hond is geen match voor haar. Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar die correct en zacht met haar kunnen omgaan. Ze gaat op zoek naar mensen die veel tijd voor haar hebben en het niet erg vinden dat ze nog veel moet leren. Ze wordt enkel geplaatst bij mensen waar ze echt deel van het gezin mag uitmaken en mag genieten van het leven binnenshuis. Ze wordt ook enkel geplaatst bij mensen die ook een tuin hebben waarin ze samen met hen kan rondcrossen. Wie kan Zoey een warme thuis geven?

Zoey werd reeds bij ons gesteriliseerd.