Chica

Chica

Chica

Ras Pinscher
Leeftijd 14 jaar
Kleur beige
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk vanaf 12 jaar
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Chica is een kruising pinscher teefje van 14 jaar oud. Ze werd bij ons afgestaan omdat er nog een kleinkind op komst was. Chica is gewoon van overdag zowel vrij┬ábinnen als buiten te kunnen. ’s Nachts sliep ze vrij binnen in haar mandje of in de zetel. Chica is een zeer lief hondje bij haar baasje. Ze kent zit, lig en pootje. Chica is niet wagenziek. Ze kon zeer makkelijk een volledige werkdag alleen thuis blijven. Ze was zindelijk in huis als ze op tijd buiten kon. Ze probeerde niet te ontsnappen uit de tuin of uit huis. De kleinkindjes kwamen vaak over de vloer en dit was geen probleem voor Chica maar ze durfde blaffen als de kindjes er waren dus moest ze weg.

Nu gaat Chica op zoek naar lieve mensen die haar nog een laatste goede thuis willen geven met veel liefde en waar ze wel gewenst is. Chica kan eventueel getest worden met een eigen hond. Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf jaar die rustig met haar kunnen omgaan. Wie wilt Chica nog een liefdevolle thuis geven?