Talia

Talia

Talia

Ras Mechelse herder
Leeftijd 6 jaar
Kleur beige
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst zwerfdier
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden nee
Kan omgaan met andere huisdieren nee
We zoeken een baasje !
INFO

Talia is een Mechelse herder teef van 6 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht als zwerfdier waardoor we niet zo veel achtergrondinformatie over haar hebben. Haar baasje kwam haar niet ophalen dus is ze intussen vrij voor adoptie. Hier kennen we Talia als een super lieve, aanhankelijk mechelaar. Ze is enthousiast naar iedereen toe en heeft veel nood aan affectie. Ze wordt dus enkel geplaatst waar ze echt bij het gezin mag leven. Talia gaat heel erg graag op wandel en is dan ook een favoriet onder onze wandelaars.

Wat zoeken wij voor Talia? Ze gaat op zoek naar mensen waarbij ze echt binnen mag leven, ze is graag bij haar volk. Ze kan geplaatst worden bij oudere, rustige kinderen die reeds ervaring hebben met honden. Ze kan niet goed overweg met andere honden of katten dus wordt ze alleen geplaatst. Wie kan Talia een goede thuis geven?