Gonzo

Gonzo

Gonzo

Ras Labrador retriever
Leeftijd 1 jaar
Kleur blond
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk nee
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Gonzo is een labrador reu van 1 jaar oud. Hij kwam bij ons terecht via een inbeslagnamen, hij werd jammer genoeg gebruikt als fokdier.¬†Gonzo moet dus nog heel erg veel leren. Hij kent nog geen basiscommando’s, wandelen aan de lijn lukt hem al maar hier moet uiteraard nog op geoefend worden, en ook aan zijn zindelijkheid moet waarschijnlijk gewerkt worden. Gonzo heeft wel wat schrik van mensen, hij krimpt ineen bij harde geluiden of grote bewegingen en hij vraagt dus een rustige aanpak. Daarnaast is Gonzo wel een zeer actieve labrador, geniet van bewegen en van aandacht.

Nu mag Gonzo op zoek naar een goede thuis. Hij kan getest worden met een eigen hond. Gonzo wordt niet geplaatst bij kinderen. Hij zoekt nu mensen die hem veel willen leren en dit ook zien zitten. Gonzo verlangt ook naar een tuin om goed in te kunnen crossen. Hij wordt enkel geplaatst om binnen te leven bij zijn gezin want dat verdient hij zeker. Wie kan Gonzo een goede thuis geven?

Gonzo zal bij ons nog gecastreerd worden voor vertrek.