Charly

Charly

Charly

Ras Golden retriever
Leeftijd 3 jaar
Kleur blond
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Charly is een golden retriever reu van 3 jaar oud. Hij kwam bij ons terecht via een inbeslagname waar hij jammer genoeg als fokdier gebruikt werd. Charly moet dus nog heel erg veel leren. Hij kent nog geen basiscommando’s, moet nog leren goed wandelen aan de lijn (gaat intussen al met onze wandelaars buiten), en ook aan zijn zindelijkheid moet waarschijnlijk gewerkt worden. Schrik van mensen heeft hij hier bij ons zeker niet, hij is ondanks zijn verleden zeer een zeer enthousiaste en lieve hond, kortom een crème van een hond.

Nu mag Charly op zoek naar een goede thuis. Hij kan getest worden met een eigen hond. Hij kan ook geplaatst worden bij kinderen vanaf ongeveer 12 jaar die rustig en correct met hem kunnen omgaan. Hij zoekt vooral mensen die hem veel willen leren en dit ook zien zitten. Charly verlangt ook naar een tuin om goed in te kunnen crossen. Hij wordt enkel geplaatst om binnen te leven bij zijn gezin want dat verdient hij zeker. Wie kan Charly een goede thuis geven?

Charly werd reeds gecastreerd bij ons.