Stitch

Stitch

Stitch

Ras Beauceron x Zwitserse herder
Leeftijd 4 maand
Kleur black and tan
Geslacht reu
Gecastreerd dient verplicht te gebeuren
Afkomst inbeslagname
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Aanvragen uitsluitend via mail! Telefonische aanvragen zullen niet beantwoord worden, spontaan langskomen is niet mogelijk. 

Stitch is een kruising Beauceron x Zwitserse herder geboren op 4/10/2023. Hij kwam bij ons terecht samen met de mama via een inbeslagname. Stitch was reeds op voorlopige adoptie maar de adoptanten hadden het ras toch onderschat. Stitch is nog een puppy en moet nog ALLES leren zoals niets kapot bijten, alleen thuis blijven, basisbevelen en dergelijke. Stitch is wel reeds zindelijk. Hier kruipt veel tijd in en we vragen dan ook om hier eerst goed over na te denken en te overwegen of u dit ziet zitten alvorens zich kandidaat te stellen.

Hij wordt enkel geplaatst bij kenners van het ras!

Hij kan geplaatst worden bij een andere stabiele hond.

Hij kan ook geplaatst worden bij kinderen die goed weten hoe ze correct met een hond moeten omgaan.

Hij wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij echt deel mag uitmaken van het gezin en waar hij binnen mag leven. Hij wordt niet geplaatst om buiten te leven! Stitch moet VERPLICHT gecastreerd/gesteriliseerd worden eens hij/zij hier oud genoeg voor is.