Ahsoka

Ahsoka

Ahsoka

Ras cane corso
Leeftijd 7 maand
Kleur brindle
Geslacht teef
Gesteriliseerd dient verplicht te gebeuren
Afkomst afstand
Kindvriendelijk vanaf 12 jaar
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren nee
We zoeken een baasje !
INFO

Ahsoka is een cane corso teefje van 7 maand oud. Ze kwam bij ons terecht na afstand. De vorige eigenaar had het ras onderschat. Ahsoka moest overdag buiten leven en sliep ’s nachts in een aparte ruimte in een bench. Ze mocht dus eigenlijk jammer genoeg nooit binnenshuis komen. Ahsoka is een jonge puppy die haar eigen kracht af en toe nog wat moet leren kennen. Hier kennen we Ahsoka als een super lieve maar lompe puppy, een enorme knuffelaar en zeer zachtaardig. Ahsoka is reeds zindelijk in huis,speelgoed bijt ze nog stuk.. Ze is niet wagenziek en kon makkelijk een paar uurtjes alleen thuis blijven. Aan haar basiscommando’s moet nog gewerkt worden maar ze leert duidelijk snel. Ahsoka is kortom een crème van een hond.

Ahsoka is een cane corso teefje van 7 maand oud. Ze kwam bij ons terecht na afstand. De vorige eigenaar had het ras onderschat. Ahsoka moest overdag buiten leven en sliep ’s nachts in een aparte ruimte in een bench. Ze mocht dus eigenlijk jammer genoeg nooit binnenshuis komen. Ahsoka is een jonge puppy die haar eigen kracht af en toe nog wat moet leren kennen. Hier kennen we Ahsoka als een super lieve maar lompe puppy, een enorme knuffelaar en zeer zachtaardig. Ahsoka is reeds zindelijk in huis,speelgoed bijt ze nog stuk. Ze is niet wagenziek en kon makkelijk een paar uurtjes alleen thuis blijven. Aan haar basiscommando’s moet nog gewerkt worden maar ze leert duidelijk snel. Ahsoka is kortom een crème van een hond.

Nu gaan we op zoek naar mensen die haar echt bij het gezin betrekken en waar ze altijd binnen mag leven. We gaan op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met sterke hondenrassen. Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar die weten hoe correct om te gaan met een hond en die stevig in hun schoenen staan vanwege haar lompere kantje. Katten zijn een echte no go voor Ahsoka. We plaatsen haar enkel op een plek waar ze enige hond is. Wie kan onze flinke meid een goede thuis geven?

Ahsoka moet verplicht gesteriliseerd worden!